Nagelterapeut-utbildningNageldesignutbildning/Nagelutbildning på Nail Design School finner du så väl grundläggande nagelterapeututbildning som vidare utbildning inom till exempel nageldesignutbildning. I Vår nagelutbildning arbetar vi huvudsakligen med Nail:Code, inom nageldesignutbildning undervisar vi med Nail:Code color gel, Nail:Code 3D-gel, Nail:Code Chrome, Nail:Code Cat Eye Effects och polycolor acryl färg. Vi är anslutna till SEYF och uppfyller deras kriterier. SEYF står för Svenska Estetikers Yrkesförbund och är ett förbund för svenska nagelskolor och nagelutbildningar.

Nagelvård på Nail Design School utför vi nagelvård av alla slag, vi utför även nagelvård på tånaglar, så kallad pedikyr. Allt från naturlig nagelvård till förstärkning och förlängning av den naturliga nageln. Inom nagelvård arbetar vi med Nail:Code gele och deras LA CODE som är ett gelelack. Vi arbetar även med INM nagellack, filar och manikyrprodukter från Nail:Code. Vi har naturlig nagelvård där vi fokuserar på den naturliga nagelns välbefinnande, dessa behandlingar kallas manikyr och finns i tre olika utföranden.

Naglar på Nail Design School jobbar vi med naglar på tår och naglar på fingrar. Vi jobbar med olika färger och former för att försköna och förbättra hållbarheten på den egna nageln. Vår huvudsakliga syssla är att förstärka de befintliga naglarna vilket underlättar hemma skötsel av den naturliga nageln. Variationen och utbudet av olika designer på naglar är näst intill oändliga. Vi låter fantasin flöda och utvecklar nya nageldesigner varje dag. Vi åker årligen på nagel mässor och workshops för att hålla oss ständigt uppdaterade med de senaste nageltrenderna.